Споменица посветена на Манол Пандевски, редовен член на Македонската академија на науките и уметностите / [уредник Ташко Георгиевски].

Date
1998
Authors
Георгиевски, Ташко. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Кор. насл.: Манол Пандевски : 1925-1998. На наспор. насл. стр.: Festschrift presented as a memorial to Manol Pandevski, a member of Macedonian Academy of Sciences and Arts. Тираж 300. Библиографија на трудовите на академикот Манол Пандевски: стр. 29-55.
Keywords
Пандевски, Манол, 1925-1998
Citation