Македонска академија на науките и уметностите : 1967-2007 : [40 години] / [уредувачки одбор Крум Томовски, претседател, Владимир Серафимоски, Лидија Симовска].

Date
2009
Authors
Томовски, Крум. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 500.
Keywords
Македонска академија на науките и уметностите
Citation