Демонот на толкувањето / Катица Ќулавкова.

Date
2009
Authors
Ќулавкова, Катица. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Фусноти кон текстот. Био-библиографска белешка: стр. [409]-410. Библиографија: стр. [399]-404. Регистар.
Keywords
Теорија на книжевноста
Citation