Свечен собир посветен на педесетгодишнината од првата изведба на "Бегалка" од Васил Иљоски : одржан на 23 ноември 1978 година / [уредник Благој Попов].

dc.contributor Спасов, Александар. (aui)
dc.contributor.author Попов, Благој. (edt)
dc.date.accessioned 2021-12-16T20:12:41Z
dc.date.available 2021-12-16T20:12:41Z
dc.date.issued 1979
dc.description Тираж 800. Истрајување во иднината / Алекдандар Спасов: стр. 9-14.
dc.format 14 стр. ; 24 см.
dc.identifier.other COBISS.MK-ID - https://plus.mk.cobiss.net/opac7/bib/16065345
dc.identifier.uri http://riznica.manu.edu.mk/handle/123456789/96
dc.publisher Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
dc.subject Иљоски, Васил, 1902-1995
dc.title Свечен собир посветен на педесетгодишнината од првата изведба на "Бегалка" од Васил Иљоски : одржан на 23 ноември 1978 година / [уредник Благој Попов].
dc.type monograph
dc.type text
dspace.entity.type
Files