Едновековните корени на МАНУ : свечен собир по повод стогодишнината од основањето на Македонското научно-литературно другарство во С.-Петербург, Скопје, 5.XI 2002 / Блаже Ристовски.

Date
2003
Authors
Ристовски, Блаже. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 250. Фусноти кон текстот.
Keywords
Македонско научно-литературно другарство (Санкт Петербург).
Citation