10 ликовни дела : Врамени текстови од членови на МАНУ, изработени во ракопис-старословенски стил, користена вињета и изработени орнаменти во боја

Date
Authors
nan
Метаподатоци: Љубомир Ѓоревски
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher