Записи по сеќавање : 2013-2018 / Матеја Матевски.

Date
2019
Authors
Matevski, Mateja, 1929-2018. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите : Матица македонска
Abstract
Description
На наспор. насл. стр.: Notes from reminiscence 2013-2019 / Mateja Matevski. Библиографија (1956-2019): стр. 327-344.
Keywords
Матевски, Матеја, 1929-2018
Citation