Свечен собир посветен на 40-годишнината од излегувањето на "Бели мугри" од Кочо Рацин : одржан на 23 ноември 1979 година / [уредник Благој Попов].

Date
1980
Authors
Попов, Благој. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 800.
Keywords
Рацин, Кочо, 1908-1943
Citation