Споменица посветена на починатиот Љупчо Серафимов, дописен член на Македонската академија на науките и уметностите / [уредник Ташко Георгиевски].

Date
1995
Authors
Георгиевски, Ташко. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Кор. насл.: Љупчо Серафимов : 1930-1995. На наспор. насл. стр.: Festschrift presented as a memorial to Ljupčo Serafimov, a member of Macedonian academy of sciences and arts. Тираж 300. Библиографија на трудовите на дописен член Љупчо Серафимов / составила Лилјана Ристевска: стр. 21-35.
Keywords
Серафимов, Љупчо, 1930-1995
Citation