Љубовта на генералот : роман / Луан Старова.

Date
2008
Authors
Старова, Луан. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
На наспор. насл. стр.: L'amour du general : roman / Luan Starova. Апологија на роднокрајното : ("Љубовта на генералот" - страници од "Балканската сага" на Луан Старова / Гане Тодоровски: стр. [447]-465. La saga balkanique de Luan Starova: стр. [467]-475. Објавени дела : (избор) / изработил Љубомир Ѓоревски: стр. [477]-491.
Keywords
Старова, Луан, 1941-
Citation