Карпошовото востание во 1689 година : предавање одржано на свечениот собир организиран во Македонската академија на науките и уметностите по повод 300-годишнината од Карпошовото востание на 26 октомври 1989 година / Александар Матковски.

Date
1990
Authors
Матковски, Александар. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 500.
Keywords
Карпошово востание
Citation