Споменица посветена на покојниот Никола Мартиноски, редовен член на Македонската академија на науките и уметностите / [уредник Ѓорѓи Филиповски].

dc.contributor.author Филиповски, Ѓорѓи. (edt)
dc.date.accessioned 2021-12-16T20:15:07Z
dc.date.available 2021-12-16T20:15:07Z
dc.date.issued 1974
dc.description Тираж 1000. Фусноти кон текстот. Библиографија: стр. 47-57.
dc.format 57 стр., [1] лист со слика на Никола Мартиноски ; 24 см.
dc.identifier.other COBISS.MK-ID - https://plus.mk.cobiss.net/opac7/bib/257843463
dc.identifier.uri http://riznica.manu.edu.mk/handle/123456789/660
dc.publisher Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
dc.subject Мартиноски, Никола, 1903-1973
dc.title Споменица посветена на покојниот Никола Мартиноски, редовен член на Македонската академија на науките и уметностите / [уредник Ѓорѓи Филиповски].
dc.type monograph
dc.type text
dspace.entity.type
Files