Зборник на научни трудови Харалампие Поленаковиќ : живот и дело / [редакциски одбор Матеја Матевски, ... и др.].

Date
1996
Authors
Матевски, Матеја, 1929- (edt)
Македонска академија на науките и уметностите.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите ; Гостивар : ǂСпомен дом на културата ǂАСНОМ
Abstract
Description
Кор. ств. насл.: Харалампие Поленаковиќ живот и дело : зборник на трудови. Фусноти кон текстот и кон галвите.
Keywords
Поленаковиќ, Харалампие, 1919-1984
Citation