Споменица посветена на покојниот Димитар Митрев, редовен член на Македонската академија на науките и уметностите / [Уредник Благој Попов].

Date
1978
Authors
Попов, Благој. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Библиографија: стр. 33-40.
Keywords
Митрев, Димитар, 1919-1976
Citation