Загадувањето на градовите во Република Македонија : кои се решенијата? = Pollution of the cities in the Republic of Macedonia : : what are the solutions? : зборник на трудови / [уредник Владо Матевски].

dc.contributor.author Матевски, Владо. (edt)
dc.date.accessioned 2021-12-16T20:14:56Z
dc.date.available 2021-12-16T20:14:56Z
dc.date.issued 2019
dc.description Кор. насл. Тираж 300. Фусноти кон текстот. Библиографија кон трудовите. Abstract.
dc.format 426 стр. : илустр. во боја ; 24 см.
dc.identifier.isbn urn:ISBN:978-608-203-254-2
dc.identifier.other COBISS.MK-ID - https://plus.mk.cobiss.net/opac7/bib/110223114
dc.identifier.uri http://riznica.manu.edu.mk/handle/123456789/628
dc.publisher Скопје : Македонска академија на науките и уметностите, Истражувачки центар за животна средина и материјали = Macedonian academy of sciences and arts, research center for environment and materials
dc.subject Животна средина
dc.title Загадувањето на градовите во Република Македонија : кои се решенијата? = Pollution of the cities in the Republic of Macedonia : : what are the solutions? : зборник на трудови / [уредник Владо Матевски].
dc.title.alternative Parallel title: Pollution of the cities in the Republic of Macedonia
dc.type monograph
dc.type text
dspace.entity.type
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
No Thumbnail Available
Name:
Zbornik-na-trudovi-Zivotna-Sredina (1).pdf
Size:
11.28 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description: