Македонска енциклопедија / [главен и одговорен редактор Блаже Ристовски].

Date
2009
Authors
Ристовски, Блаже. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
На наспор. насл. стр.: Encyclopaedia Macedonica.
Keywords
Македонија
Citation