Македонска академија на науките и уметностите : 1967-1997 : [30 години] / [уредувачки одбор Ташко Георгиевски, Крум Томовски, Васил Панов, Лидија Симовска-Поповска ; ликовно обликување Кочо Фидановски ; фотографии Ратко Ивановски ; фотографија на корица Румен Ќамилов].

Date
1998
Authors
Георгиевски, Ташко. (edt)
Томовски, Крум. (edt)
Панов, Васил. (edt)
Симовска-Поповска, Лидија. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 600.
Keywords
Македонска академија на науките и уметностите
Citation