Макроекономија на големите кризи / Таки Фити.

Date
2020
Authors
Фити, Таки. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
На напор. насл. стр: Macroeconomics of big crises / Taki Fiti. Фусноти кон текстот. Summary. Библиографија: стр. 367-379. Регистри.
Keywords
Бизнис циклуси
Citation