Споменица за формирањето на Македонската академија на науките и уметностите / [уредник Ѓорѓи Филиповски].

Date
1968
Authors
Филиповски, Ѓорѓи. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 1000. Резюме ; Summary.
Keywords
Македонска академија на науките и уметностите
Citation