Емоции неопходни за да бидеме луѓе / Нада Поп-Јорданова.

Date
2014
Authors
Поп-Јорданова, Нада. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
На наспор. насл. стр.: Emotions needed to make us human / Nada Pop-Jordanova. Тираж 300. Библиографија: стр. [297]-321.
Keywords
Емоции
Citation