Клиничка панкреатологија / Владимир Серафимоски.

Date
[2007]
Authors
Серафимоски, Владимир. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
[Скопје] : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Слика во боја и белешка за авторот на заднината од корицата. Библиографија кон главите. Литература: 791 единици. Индекс.
Keywords
Болести на панкреасот, Панкреатологија
Citation