3000 идејни скици / Ташковски ; [превод на англиски јазик Сандра Авросиевска ; фотографија Васко Ташковски] = 3000 conceptual sketches / Taškovski ; [translated into English by Sandra Avrosievska ; photography Vasko Taškovski].

Date
2019
Authors
Ташковски, Васко, 1937- (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите : Матица македонска = Skopje : Macedonian academy of sciences and arts : Matica makedonska
Abstract
Description
Тираж 500. Текст напоредно на мак. и англ. јазик.
Keywords
Цртеж
Citation