Свечен собир посветен на 100-годишнината од смртта на Партенија Зографски : одржан на 22 ноември 1976 година / [уредник Благој Попов].

Date
1977
Authors
Попов, Благој. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 800. Фусноти кон текстот.
Keywords
Зографски, Партенија, 1818-1876
Citation