Атлас на растенијата од планините Галичица (РС Македонија) и Славјанка (Бугарија) / Владо Матевски ... [и др.].

Date
2021
Authors
Матевски, Владо. (aut)
Костадиновски, Митко. (aut)
Ќуштеревска, Рената. (aut)
Банчева, Светлана. (aut)
Делчева, Малина. (aut)
Владимиров, Владимир. (aut)
Ламбевска, Анета. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 300. Други автори: Митко Костадиновски, Рената Ќуштеревска, Светлана Банчева, Малина Делчева, Владимир Владимиров, Анета Ламбевска.
Keywords
Растенија
Citation