Преглед на изданијата на Македонската академија на науките и уметностите : 1968-1972 / [уредник Ѓорѓи Филиповски].

Date
1973
Authors
Македонска академија на науките и уметностите (Скопје).
Филиповски, Ѓорѓи. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 500.
Keywords
Македонска академија на науките и уметностите (Скопје)
Citation