За и од Киро Глигоров : зборник по повод 100-годишнината од раѓањето на првиот Претседател на Република Македонија / [зборникот го подготвија Ахил Тунтев ... и др.].

Date
2018
Authors
Тунтев, Ахил. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Дипломатски клуб : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 300. Фусноти кон текстот.
Keywords
Глигоров, Киро, 1917 - 2012
Citation