Споменица посветена на Александар Андреевски редовен член на Македонската академија на науките и уметностите / [уредник Крум Томовски].

Date
2006
Authors
Томовски, Крум. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
На наспор. насл. стр.: Festschrift presented as a memorial to Aleksandar Andreevski a member of Macedonian academy of sciences and arts. Тираж 300. Библиографија на трудовите на академик Александар Андреевски / библиографијата ја изработил Љубомир Ѓоревски: стр. [25]-57.
Keywords
Андреевски, Александар, 1922-2005
Citation