Црвениот хипокрит : роман за немоќта и моќта / Божин Павловски.

Date
2021
Authors
Павловски, Божин. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска Академија на науките и уметностите : Матица македонска
Abstract
Description
Поговор: Хипокризијата како животен став / Георги Старделов: стр. 383-397. Тираж 500.
Keywords
Citation