Етика во невронауката / Нада Поп-Јорданова.

Date
2019
Authors
Поп-Јорданова, Нада. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
На наспор. насл. стр. .: Ethics in neurosciens / Nada Pop-Jordanova. Тираж 300. Слика на авторот во боја и белешка за авторот на надворешната страна од задната корица. Библиографија кон главите.
Keywords
Невронаука
Citation