Македонско поетско соѕвездие : една нова поезија во европската литература на XX век / Георги Старделов.

Date
2020
Authors
Старделов, Георги. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите : Матица македонска
Abstract
Description
Фусноти кон текстот. Тираж 300. Регистар.
Keywords
Македонска поезија
Citation