Терминологија од областа на теологијата / изработил протојереј Јован Таковски.

Date
2017
Authors
Таковски, Јован, протојереј. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите = Skopje : Macedonian academy of sciences and arts
Abstract
Description
На наспор. насл. стр. : Theological terminology / рrepared by archpriest Jovan Takovski. Тираж 500. Библиографија: стр. 274. Регистри.
Keywords
Теологија
Citation