И петто годишно време / Славко Јаневски ; [цртежи Младен Србиновиќ].

Date
2001
Authors
Јаневски, Славко. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
"Постхумно издание" ---> насл. стр. Слика и белешка за авторот на пресвитоците од кориците. Пред неизвесните енигми на егзистенцијата / Георги Старделов: стр. 333-342.
Keywords
Јаневски, Славко, 1920-2000
Citation