Студии за балканскиот литературен процес во XIX и XX век / Иван Доровски ; [превод од чешки Алена Георгиева].

Date
1992
Authors
Доровски, Иван. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Фусноти кон текстот. Тираж 500.
Keywords
Балканска книжевност
Citation