Харалампие Поленаковиќ : свечен собир по повод 95 години од раѓањето и 20 години од смртта на академикот Харалампие Поленаковиќ, Скопје, 10.III 2005.

Date
2005
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 300.
Keywords
Поленаковиќ, Харалампие, 1909-1984
Citation