Васил Иљоски : свечен собир по повод 100-години од раѓането на Васил Иљоски, Скопје, 24.XII 2002 година / Матеја Матевски.

Date
2003
Authors
Матевски, Матеја. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 250.
Keywords
Иљоски, Васил, 1902-1995
Citation