Историските основи на Македонската академија на науките и уметностите : по повод 50-годишнината од основањето / Блаже Ристовски.

Date
2017
Authors
Ристовски, Блаже. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Регистар.
Keywords
Македонски јазик, Македонци
Citation