Полски-македонски : граматичка конфронтација. 5, Zdanie w zdaniu = Реченица во реченица / Зузана Тополињска ; [ликовна обработка на корица Кочо Фидановски].

Date
2001
Authors
Тополињска, Зузана. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Текст на пол. јазик. Тираж 500. Библиографија: стр. [179]-184 [63 единици] Summary: Polish - Macedonian : (contrastive analysis) : recurrent sentences.
Keywords
Македонски јазик, Полски јазик
Citation