Искушенијата на идентитетот : есеи, критики, записи / Матеја Матевски ; [ликовен уредник Кочо Фидановски].

Date
2002
Authors
Матевски, Матеја. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
На наспор. насл. стр.: Temptations of identity : essays, criticism, shorter pieces / Mateja Matevski. Тираж 500. Фусноти кон текстот.
Keywords
Македонска книжевност
Citation