Споменица посветена на Томе Бошевски редовен член на Македонската академија на науките и уметностите : [1937-2015] / [уредник Леонид Грчев].

Date
2018
Authors
Грчев, Леонид. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
На наспор. насл. стр.: Festschrift presented as a memorial to Tome Bosevski a member of Macedonian academy of sciences and arts. Кор. ств. насл.: Томе Бошевски: 1937-2015. Тираж 300. Библиографија на академик Томе Бошевски / Вангел Аџиовски: стр. [25]-51.
Keywords
Бошевски, Томе, 1937-2015
Citation