Мојот живот и моето дело : обид за автопортрет / Георги Д. Ефремов.

Date
2011
Authors
Ефремов, Георги Д. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите, Фондација "Трифун Костовски"
Abstract
Description
На наспор. насл. стр.: My life and my work : attempt at a self portrait / Georgi D. Efremov. Кор. насл.: Ефремов житие. Фусноти кон текстот. Библиографија: стр. [141]-176. Регистри.
Keywords
Ефремов, Георги Д., 1932-2011
Citation