Ѓорѓија М. Пулевски меѓник во нашата културно-национална историја : свечен собир по повод стогодишнината од смртта на Ѓорѓија М. Пулевски, одржан на 14. VI 1995 / Блаже Ристовски.

Date
1996
Authors
Ристовски, Блаже. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 300. Фусноти кон текстот.
Keywords
Пулевски, Ѓорѓија, 1817-1895
Citation