Марин Држиќ : свечен собир по повод одбележувањето на 500-годишнината од раѓањето на големиот хрватски писател Марин Држиќ : прилози од свечен собир одржан на 20 ноември 2008 година во Скопје / [уредник Влада Урошевиќ].

Date
2009
Authors
Урошевиќ, Влада. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Библиографија: стр. 28.
Keywords
Држиќ, Марин, 1508-1567
Citation