20 години Македонска академија на науките и уметностите : 1967-1987 / [уредувачки одбор Крум Томовски (одговорен уредник), Матеја Матевски, Милош Милошевски].

Date
1988
Authors
Томовски, Крум. (edt)
Матевски, Матеја. (edt)
Милошевски, Милош. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 800.
Keywords
Македонска академија на науките и уметностите
Citation