Атинскиот "Abecedar" : македонски буквар објавен од грчката влада и спорот за македонското малцинство во Грција : свечен собир по повод 80-годишнината од отпечатувањето, Скопје, 14.XI 2005 / Блаже Ристовски.

Date
2006
Authors
Ристовски, Блаже. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Фусноти кон текстот. Тираж 300.
Keywords
Македонско малцинство
Citation