Родена во слобода (Рахела)

dc.contributor.author Димче Коцо
dc.contributor.other Фотограф: Иван Блажев
dc.creator Метаподатоци: Љубомир Ѓоревски
dc.date.accessioned 2021-12-16T21:30:59Z
dc.date.available 2021-12-16T21:30:59Z
dc.format 131х79
dc.identifier.other 46
dc.identifier.uri http://riznica.manu.edu.mk/handle/123456789/740
dc.title Родена во слобода (Рахела)
dc.type Техника/Материјал: таписерија
dspace.entity.type
Files