Свечен собир посветен на 40-годишнината од донесувањето на македонската азбука и правопис / [уредник Божидар Видоески].

Date
1985
Authors
Видоески, Божидар. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 500.
Keywords
Македонски јазик
Citation