Апел

dc.contributor.author Ордан Петлевски
dc.contributor.other Фотограф: Иван Блажев
dc.creator Метаподатоци: Љубомир Ѓоревски
dc.date.accessioned 2021-12-16T21:30:58Z
dc.date.available 2021-12-16T21:30:58Z
dc.format 85х60
dc.identifier.other 28
dc.identifier.uri http://riznica.manu.edu.mk/handle/123456789/719
dc.title Апел
dc.type Техника/Материјал: графика, туш во боја на хартија
dspace.entity.type
Files