Преглед на изданијата : 1967-1987 / [прегледот го подготвиле Алена Георгиевска, Нада Георгиевска, Нада Стојановска ; уредувачки одбор Крум Томовски, Матеја Матевски, Милош Милошевски].

Date
1987
Authors
Георгиевска, Алена. (aut)
Георгиевска, Нада. (aut)
Стојановска, Нада. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
На наспор. насл. стр.: Survey of Academy editions : 1967-1987. Тираж 1000. Податокот за авторите преземен од стр.: [IV] Регистри.
Keywords
Македонска академија на науките и уметностите
Citation