Свечен собир посветен на 40-годишнината од смртта на Коле Неделковски, одржан на 28 декември 1981 година / [уредник Харалампие Поленаковиќ].

Date
1982
Authors
Поленаковиќ, Харалампие. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 800.
Keywords
Неделковски, Коле, 1912-1941
Citation