Библиографија на научните трудови по математика во Република Македонија : 1946-2010 / [уредувачки одбор Благој Попов, Дончо Димовски ; составиле Благој Попов, ... и др.].

Date
2012
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Регистар.
Keywords
Научни трудови
Citation